Annons
Annons

Porte de Clignancourt

I går gick jag och Sara omkring på marknaden i Porte de Clignancourt i sex timmar tills tårna nästan blödde pga av nya skor. Men det var en fantastisk dag med solsken, dock rätt kyligt, och massa julklapps fynd och även några julklappar till mig själv som jag inte kunde hålla mig i från. Men mina fynd får ni se snart.

Annons

Nu ska vi ta tåget till byn Montfort l’Amaury som ligger nån dryg halvtimme med tåg från Paris. Där ska vi bli bjudna på lunch av min vän Mia och hennes pojkvän  Jean-Baptiste. Hoppas ni får en skön tredje advent!

© Anna  Malmberg

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Akissfromthepast

    Very inspiring pictures:) Bravo! 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar