Annons
Annons

Seika Lee behind the scenes

Nu har jag varit hemskt dålig på att uppdatera bloggen, jag är hemskt ledsen!  Sen jag kom till Sverige i måndags har jag haft fullt upp och tiden har inte funnits till. Nu är jag uppe i Sundsvall hos mina föräldrar några dagar, både jobbar, hjälper till på gården och njuter. I onsdags innan jag åkte hit, plåtade jag  Seika Lees kollektion vår/sommar 2012, tidig morgon på Fjärilshuset utanför Stockholm och sen gjorde vi Lookbooken i Ekotemplet i Hagaparken.

Annons


Fina Rosanna Sverin från Mikas
Inne i Fjärilshuset är det riktig tropisk hetta.


Åsa gör make och hår på Rosanna


Självaste Seika Lee


© Anna  Malmberg

Image bilderna får ni se lite längre fram.

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Så fina bilder. Gillar fjärilsbilderna 🙂

  • Vackert, älskar fjärilshuset. Tyckte det var lite läskigt när jag var där, för de varnade om att man kunde trampa ihjäl de där små fåglarna om man inte såg sig för..

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar