Annons
Annons

spara minnen i en ask

En evinnerlig trötthet har sänkt sig över mig. Tunga ögonlock dagarna i ända, tunga axlar och ett ansikte jag inte längre känner igen. Är det hösten som gör sig påmind eller har jag bara blivit äldre…?
Minnena från sommaren, dofterna, värmen och speciellt dagen vi tillbringade med vänner ute på Björnö utanför Stockholm vill jag kunna spara i en ask och ta fram när höstrusk och kyla gör sig påmind.

Annons

Har ni några tips på hur man kan känna sig pigg och fin igen?

Björnö n°1Björnö n°2Björnö n°3Björnö n° 4Björnö n° 5
© Anna Malmberg

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Trötter

    Tyvärr tror jag att livet går i cykler och ibland är man trött. Trött, trött, trött. Särskilt när man har barn. När det händer mig så tänker jag: This too shall pass och så försöker jag att vara snäll mot mig själv. Ta ett långt bad, gå på massage, ta en lång promenad eller springa om jag känner för det, gräva ner mig i ett stort duntäcke och läsa en bra bok (inte något ansträngande utan en historia man kan vila i), titta på vackra saker, köpa hem blommor, tända ett doftljus och krama någon som jag älskar hårt. Och gråta lite ibland. Sedan när man känner att det börjar vända, då är det dags att ta på sig något vackert, piffa till sig och gå på en fest och stråla. Men var trött färdigt först.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar