Annons
Annons

Sugar Plum café

Fika kulturen här i Paris är inte riktigt densamma som i Sverige där man kan sitta i timmar med en kopp te och en macka och mysa. Här är det mer ta en kaffe och gå eller så går man helt enkelt ut och tar en öl eller ett glas vin.
Jag saknar mysiga fika stunder så jag och Joncha har bestämt att vi ska leta fram gobitarna i den här stan. Så jag tänkte jag ska lägga upp lite tips här då och då om ni har vägarna förbi Paris och vill gå på ett mysigt café.

Annons

Mitt första tips är ett Amerikanskt café som heter Sugar Plum Café som ligger i 5:e arrendissementet.


Här serveras det bara fantastiska kakor

Te sorterna är många och att beställa in en tekanna kostar 4.50€.

Här är det också Free WiFi så det är ett perfekt ställe att att sitta och jobba på och dricka te i timmar.

© Anna  Malmberg

När vi var där hörde jag inte nån som pratade franska utan alla gäster ink. personalen pratar engelska.
Rätt skönt för det hör ju till ovanligheten i den här stan.

Sugar Plum Café
68 rue du Cardinal Lemoine
75005 Paris

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)


Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Linnea

  Kunde du franska innan du flyttade till Paris?

 • Superfina bilder och tusen tack för tipset!

 • Anja

  Åh perfekt, precis sådant tips jag behövt, men typiskt att jag lämnar imorgon efter en utbytestermin här i paris:) har haft svårt att hitta ett fik där jag kan sitta länge och jobba/plugga. kanske drar dit nu 😉

 • Lauren

  very cute! will definitely check it out!

 • Åh, såna finns absolut gott om i Stockholm. Mitt nyare stammisfik är Ritorno. Annars brukar jag ta lång lunch på Louie Louie eftersom det ligger närmare skolan.
  Nästa period ska jag läsa Franska steg 1 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar