Annons
Annons

Sunday movie & music tips

Sällan har jag blivit så berörd av ny musik som jag blev när jag hörde slutlåten Becomes the Color av Emily Wells i filmen Stoker. Resten av albumet ”Mama” är ett hisnande mästerverk med en mix av toner från folk, beats, klassiskt och hip hop.

Annons

Stoker-2

Filmen Stoker är regisserad av Park Chan-wook som också har gjort fantastiska filmen Oldboy och är en twistad thriller där man inte vet vad som kommer hända härnäst. Jag rekomenderar den verkligen.

Ain’t Them Bodies Saints är en annan film jag såg härom dagen. Det är en kärlekshistoria som utspelar sig i ett tidlöst Texas. Dess miljö, ljus, färger och lugna tempo gör den till en av de vackraste och mest inspirerande filmer som jag sett på länge.

Ain't-them-bodies-saints

Emily Wells kommer även hon från Texas, platsen på jorden jag drömmer mest om att besöka och som har fängslat mitt intresse i många år. Jag drömmer om karga landskap, öde guldgrävar städer och salooner.

Är det någon av er som varit där skulle det vara underbart att få höra era historier. ♥

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Ida Erixon

  Tack för tipsen! Jag har den senaste tiden längtat efter ny musik att lyssna på och Mama är verkligen fantastisk!

 • hannah

  tackar också.. suttit här & lyssnat
  till sent morgonkaffe, ~ & ’allt’
  känns lite bättre nu. tack, anna ! 🙂

  .. & texas .. ja, tack ! inte heller varit..
  jag har länge drömt den där klassiska
  drömmen om att köra rakt över usa.
  få lägga fotografier med dinglande ben
  ut över grand canyon bredvid de bleknade
  av pappa på sin tid, göra resan..
  jag har inget körkort. säg till när Du vill
  åka! 😉

  varm kram från ett regnigt sverige,

  hannah

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar