Annons
Annons

Tema Buffalo 66

Nu befinner jag mig uppe i Sundsvall igen under hela veckan. Hjälper till att bygga hus och förbereda inför pappas 60 års fest i kväll. Jag vet att jag har varit dålig på att lägga upp nya inlägg i sommar. Har bara haft så rysligt mycket att göra så det har varit svårt att hinna med. Men lovar att bli bättre så fort det lugnar ner sig lite! Här är några bilder från plåtningen jag gjorde med mina systrar i juni med temat Buffalo 66. Snart får ni se alla!

Annons


© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar