Annons
Annons

The Dream belongs to me

Tack för alla era fina kommentarer på förra inlägget. Det betyder mycket ska ni veta!

Nu är klockan halv ett och jag borde egentligen sova. Men har för mycket tankar som snurrar i huvudet samtidigt som min förskylning inte ger med sig och det gör det ju inte lättare. Jag har tagit det väldigt lugnt efter att jag kom hem till Paris för några veckor sedan, men fr.om i morron måste jag börja gå upp i tid då jag har en hel del jobb framöver.
Jag ska bla vara med och göra en bok, jag ska snarare ta alla bilderna och det är lite annorlunda då innehållet bara ska handla om henna tatueringar. Har nog inte sett en henna tatuering sen slutet på 90-talet och visste inte att det var aktuellt att göra böcker om det i dag. Men det ska bli intressant i vilket fall. I morgon ska vi börja förbereda.

Annons

Det är en del förändringar och fina saker som händer framöver, men det kanske jag avslöjar en annan gång…
Nu ska jag nog krypa ner under täcket med en kopp te och se några Sex and the City avsnitt innan Joncha kommer hem från jobbet om några timmar.
Sov så gott raringar!


© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar