Annons
Annons

The fox & the lion

Nu när bilderna är klara till projektet med Lisa Bengtsson har jag börjat jobba med bilderna från JonChas musikvideo inspelning. Två helt fantastiska inspelningsdagar tillsammans med min fina vän och kompanjon Mia och ett grymt härligt team.

Annons

Kände att jag vill göra sånt här hela tiden. Mår så bra när jag får jobba hårt och vara kreativ. Kanske blev det lite väl många bollar i luften samtidigt att vara ansvarig för både styling och scenografin och dessutom ta bilder till skivan och en del behind the scenes. Men det var det som var så roligt på samma gång! Efteråt sov jag flera dar i streck kan jag säga.

Här leker jag och Mia med rekvisitan och kameran mellan en tagning. 🙂

 

© Anna Malmberg

 (For TRANSLATION click on the flag under the post!)

 

När videon är klar, mycket snart, ska ni  få se bilderna.

puss & go’ natt

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar