Annons
Annons

this is the third day of our freedom

Ända från Frankrike kom han. Flyttade in med sina resväskor hos mig efter bara ett par månader. Vi har alltid roligt ihop, trots att vi ofta är upptagna på var sitt håll, jag med mitt fotograferande, han med sin musik. Vi spelade skivor ihop en gång på Snotty, jag sa -”this is the 3rd day of our freedom”, för tre dagar innan hade jag sålt min secondhandbutik La Principessa som jag hade haft i 5 år och jag kände mig fri som en fågel. Detta fick bli namnet till Jonchas nya musik projekt. Nu på lördag spelar han på El 3 club, gamla Tidsfördriv, på Regeringsgatan 88. Kom förbi vid 21 och låt dig sköljas med i mörka beats med en röst som man blir knäsvag av.

Annons

© Anna  Malmberg

This Is The 3rd Day Of Our Freedom

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Malin

  Grymt! det visste jag inte! Jag såg honom på Riche en gång. Det var… explosivt! Självklart så kommer jag!
  Jag tror att jag kommer att gilla din blogg!

 • Jessica

  Kul att du börjat blogga darling! Ska länka från min blogg. =)

  Hoppas vi kan ses snart!
  Puss.

 • Lina E

  Men hurra för att du bloggar sötnos! Har funderat massor på vad du har för dig.. Puss!

 • Jeanette

  Dina fotografier är sagolika ♥

 • linda

  ett tag sålde jag prinsessaktiga smycken i din butik, det var himla kul! sen försvann inspirationen, och senare upptäckte jag att butiken var borta.
  men vilka fina bilder! du har så himla bra ögon för det vackra och sagolika! keep up the good work!

 • Linda

  vad fint! Jag älskar din header!

 • Linda

  vad fint! Jag älskar din header!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar