Annons
Annons

To the south of France

Nu har jag packat den lilla kappsäcken för att ta tåget söderut en vecka. Kan hända att det blir lite glesare med inlägg men jag ska göra mitt bästa för att hitta någon uppkoppling där nere på landsbygden. Glad sommar på er sålänge! Ses snart!

Annons


© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Vackert packat!

  • Ah, slightly gammelrosa. Det måste ju vara en av mina favorit färger. Jag målade halva min lägenhet i en färg som heter balett när jag flyttade till min lägenhet. Jag börjar ångra andra halvan som är en form av dimblå. Skulle tagit något mer subtilt känner jag.

    Underbara bilder. Blir sugen på att åka någonstans av att bara se dem. Men man får drömma lite genom dina bilder sålänge.

  • many happy memories of the south of france… i used to go there every summer holidays when i was i child… enjoy! and… thank you for you ever so lovely comment… x

  • Sofia Bjarno

    Helt fantastisk blogg!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar