Annons
Annons

torsdag & ett gäng sköna damer

I går var jag på skivbolaget Atmospheriques och visade upp bilderna från förra veckans plåtning med Remingway. De tyckte om dom så det känns väldigt skönt! I dag håller jag på att uppdatera min portfolio för nästa vecka tänkte jag kanske gå på portfolio visning som anordnas en kväll under fotoveckan här i Paris.

Annons

Om ett par timmar ska jag även ha möte med en stylist. Hoppas på att vi delar samma slags konstnärliga universum så vi kan börja göra projekt ihop. Det skulle vara underbart för jag saknar någon att samarbeta tillsammans med sen jag flyttade hit.


© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Ida

    Heja dig vännen!! puss

  • Vackert!

  • Jättefina foton! 🙂

  • Patricia

    Blev helt fängslad av den nedersta bilden! Otroligt vacker!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar