Annons
Annons

Tro på sig själv

Jag har lovat mig själv nu att göra små egna fotoprojekt några gånger i veckan från och med nu. Jag har på något vis halkat efter. Inte kännt någon motivation eller lust och tappat lite tron på mig själv. Men nu när min kära syster och musa är här ska jag passa på att komma igång igen.

Annons

Som Diane Arbus sa; ”Regardless of how you feel inside, always try to look like a winner. Even if you are behind, a sustained look of control and confidence can give you a mental edge that results in victory.”

Hennes ord ska jag försöka ha i bakhuvudet när självförtroendet börjar svikta.

 

© Anna Malmberg

 (For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

 • Lianna

  Du är en av mina absoluta favoritfotografer och jag tycker din stil är ständigt inspirerande!
  Tack för att du delar med dig av peppande citat dessutom. (Hoppas dessa små rader förbättrade självförtroendet lite.) Glad påsk!

 • Ellinor

  DU ÄR BÄST min finaste Anna <3

 • Sofia Margareta

  Du har inspirerat mig jätte mycket och fått mig att köpa både en Diana F+ och en Minolta SR-T 201 för att prova på att fotografera analogt. Jag älskar att läsa din blogg och du och dina foton är en jättestor inspirationskälla för mig! Ville bara säga det och hoppas att du får en härlig påskhelg! 🙂

 • Rose

  I have been reading your blog for a few years and I find your work beautiful, mystical, and inspiring. In some ways it is nice to be reminded that even very obviously talented people can have low moments but your ”voice” is so true I hope that you never stop making and showing your work

 • Hilda

  Heja heja! Ser så fram emot att läsa och inspireras av ditt arbete.

 • Stina

  Håller med föregående personer, du är väldigt inspirerande! Drömskt och quirky, allt du fotograferar får en slags magisk lyster, må det än vara de mest triviala objekt. (Fun fact: När jag sökte till Göteborgs fotolinje i år och man skulle nämna några fotografiska förebilder så skrev jag bland andra dig! Jag kom inte in, men ändå). Heja heja Anna!

 • Ida

  Sluta aldrig tro på dig själv Anna!!! Du är fantastiskt duktig och en sann konstnärinna 🙂

  Du vet vad jag har sagt:) one day!!!! Massa Kramar ida

 • kristin, krickelin

  Kära du! Du är så otroligt inspirerande och en stor förebild för mig, Tack för de tankvärda orden, de ska jag också bära med mig när jag tvivlar.

 • Jennika

  Jag sitter med samma dilemma och tycks ha glömt bort hur man fotograferar.
  Skulle inte du kunna skriva ut ett lite tema eller finurligt ord varannan vecka eller så och hjälpa oss andra med samma fotoångest. Jag tycks ha tappat bort hjärnan ett slag.

 • Jenny

  Du är en fantastisk fotograf som jag verkligen ser upp till! Drömska bilder med själ i, talar till hjärtat. Jag tror på dig, gör det du också!

 • Jag tycker du är bäst i världen! Verkligen. All pepp till dig. Stor kram!

 • Linda

  Anna! Du tar helt fantastiska bilder och inspirerar väldigt mycket och väldigt många! Självförtroende kommer att svikta lite till och från genom hela livet men det är oftast då man utvecklas som mest! Du är så grym!

 • Ni är underbara!!! Tack så otroligt mycket för all pepp och vackra ord. Ni är verkligen ovärderliga!

  all kärlek till er

  Anna

 • Nathalie

  Hej Anna! Jag är urusel på att följa med i bloggvärlden, man tack vare mitt fotointresse snublade jag in på din blogg och har följt den sedan ett 1 år tillbaka. Du för fotokonsten till en annan nivå, där teknik och kreativitet, fantasi och känsla möts och skapar, om än sagolika, autentiska bilder. Jag uppskattar verkligen det du gör. Känn ingen press, njut och gör det du känner för. Tack för all inspiration!

 • Anna Malmberg

  Ni anar inte hur mycket era ord betyder för mig! Tack så otroligt mycket fina ni!

  All kärlek till er,
  Anna

 • hannah

  hur har jag lyckats missa det här..?
  känner så igen mig, ~ & Du säger
  det så bra (!).. aka Du kan så v i s s t

  uttrycka Dig i ord ! 🙂

  Din syster är.. suck. vilken musa. *ler*

  vad rörig jag känner mig..

  vill mest säga tack. för Dig.

  kärlek,

  hannah

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar