Annons
Annons

Två bloggar i en från och med i dag!

I samma veva som jag och mina killar flyttar från Norra Stan in till Södermalm så flyttar jag även med hela min blogg från anna.elle.se  på självaste Alla ♥ Dag hit till Northern Delight på ELLE Decoration.
När jag för ett år sedan när jag började blogga här tog jag lite väl mycket vatten över huvudet och om jag nu ska få ur mig något och känna att det fortfarande är roligt, är det bästa att fokusera på en blogg.
Så därför slår jag nu ihop dem från och med i dag så det är nu två bloggar i en!

Annons

Det har snart gått fem år sedan jag började blogga på ELLE.se. En massa har hänt sedan dess och jag hoppas och låter mig tro att jag har utvecklats en del sedan dess. Här kan ni läsa mitt första inlägg på anna.elle.se.
Hoppas att ni vill fortsätta följa mig på här på NORTHERN DELIGHT och att ni har en fin Hjärte Dag!

Kärlek till er!
Anna

JonCha-och-Sonny-Lou

Anna signatur

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Så glada att få ser mer av dig här! Vars flyttar ni?

    • Anna Malmberg

      Ja det känns jätte kul! 🙂 Vårt flyttlass går mot Mariatorget i mars! Längtar!!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar