Annons
Annons

Vinter promenad

I går tog vi en promenad i norra delen av Paris. Så fort man kommer lite högre upp på den sidan är den en fantastisk utsikt över staden. Speciellt i Parc de Belleville där vi stannade till en stund. Där omkring ligger också väldigt många små arabiska speceriaffärer. Vi hittade hallumi för 2.5€ i en av dom och jag blev överlycklig, eftersom det inte säljs i vanliga matvarubutiker här. Dock var det rysligt kallt. Så efter att att ha köpt upp oss på billig bulgur, hallumi, färsk jäst, nötter och popcorn åkte vi hemmåt där jag tog ett varmt bad för att tina upp. Nu längtar jag rysligt mycket efter våren.

Annons
© Anna  Malmberg

(For TRANSLATION click on the flag under the post!)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Elin

    Du råkar inte veta vilken gata du hittade så billig hallumi på? Har bara hittat jättedyr här i Paris, och är på jakt efter ett billigt ställe.

  • Anna! Det var år och dar sedan jag tittade in här (nä, inte riktigt så längesedan förstås, men alltför längesedan!). Du är så himla himla fantastiskt duktig och jag blir lika inspirerad varje gång. Tack!
    <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar