Annons
Annons

Anna-porträtt-ny

 

My name is Anna Malmberg. I'm a freelance photographer living in Stockholm, Sweden, with my fiancé JonCha and our son Sonny Lou.
On my blog I love to share my inspiration, my work, our home, daily life and my passion for interior design.

I would be happy if you share your thoughts!

For any collaborations contact me at:
[email protected].

 

ArkivAnnons

  • Åh så mycket vackert<3

  • Så himlans fina bilder!

  • Jag måste bara berätta att jag hade tema fotografering i studion (på skolan) i onsdags och trodde inte alls att det skulle vara min grej. Men helt adrenalinkickad så satte vi igång iaf och jag blev helt förvånansvärt nöjd med resultatet. Kanske hade den mest tacksamma modellen att fota också för jag behövde knappt säga till henne alls vad hon skulle göra. Jag kombinerade outfinsen, sa hur sminket skulle se ut och gav henne lite rekvesita så fixade hon resten. Det var så himla roligt! 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar